logo

Informasjon om foredraget
"Veien til hjertestemmen"

Lær hvordan du kan finne veien til din hjertestemme

Kjære deg.

Du har det ikke så bra. Du føler det er noe som mangler i ditt liv. Kanskje er det jobben din som er feil, kanskje er du en person som hele tiden hjelper andre, stiller opp for andre og så glemmer du deg selv. Du er sliten. Du er tom. Du ønsker deg noe mer.

Her kan du kjøpe foredraget "Veien til hjertestemmen".

Kanskje har du en hemmelig drøm. Enten du vet hva drømmen er, eller du drømmer bare om “noe” som du ikke helt har fått taket på enda.

Du tror på din hodestemme, den stemmen som holder deg nede.

Den stemmen som saboterer for deg og som vil ha deg akkurat der du er nå. Den tror ikke du er god nok og den er livredd for forandring.

maleri
Hanne J K

Hanne J. Kondziella

Jeg har laget et foredrag for deg. Det handler om veien jeg har gått fra å være akkurat der du er nå, til å oppdage at jeg hadde en hjertestemme, en stemme som visste hva som var godt for meg og som visste hvilke ressurser jeg hadde inni meg. Jeg begynte å lytte til den, handle på den og livet mitt gikk i en helt uventet retning som ingen kunne ha gjettet på forhånd. Jeg gikk fra å tro jeg ikke var kreativ, hadde fantasti og jeg kunne ihvertfall ikke male, til å bli kunstner.

Bestill foredraget "Veien til hjertestemmen" her.

Så hvis du trenger hjelp til å finne din hjertestemme, til å forstå hvordan det føles når den snakker til deg og hva som skjer når du begynner å gjøre som den sier, så er dette foredraget for deg. Du kan se det hjemme i din godstol, i fred og ro, og det koster bare kr. 99,- 

Jeg gleder meg til å inspirere deg.

Stor klem fra Hanne