[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=UIjhrK2dZGw&width=950&height=741[/embedyt]

Jeg har noen gjennomgående tema i min kunst, enten jeg maler himmel og hav eller helt abstrakt.

Et av dem handler om at livet går opp og med. Det går i naturlige bølger, og alle har vel fått kjent på hva det vil si når det skjer noe som gjør at vi havner nede i noe, som kan føles som et hull som det kan være vanskelig å komme opp av. Jeg selv f.eks har gått igjennom en skilsmisse det siste året, og de av dere som har opplevd det samme og som har barn, vet hvor utrolig vondt det er.  Da det var på det verste skjønte jeg ikke hvordan det noen gang kom til å bli bra igjen. Jeg var så redd for den smerten jeg kjente på, og redd for at jeg skulle bli sittende fast der nede og ikke klare å komme opp igjen. Min store drøm brast og jeg visste ikke hvordan ungene og jeg skulle komme igjennom dette.

 

kunst

 

Men jeg klarte det, og det er det som jeg gjerne vil få fram i mine bilder. Livet går opp og ned og vanskelige ting kan både ordne seg  og bli bra igjen. Noen opplevelser er kanskje så vonde man kanskje aldri kommer over det, men vi har muligheten til å få det bra igjen. I min kunst ser du ofte disse flytende, svevende linjene som går opp og ned, som et symbol på livet og hva det inneholder. I tillegg vil jeg få frem lyset i mine bilder. Slik kan de være som en inspirasjon, motivasjon eller kanskje trøst for at  du kommer til å klare dine kamper, og livet kan bli bra igjen.

Dersom du går igjennom noe vondt akkurat nå, har jeg et kunsttrykk som kan være en påminnelse om at ting blir bra igjen og du klarer å komme igjennom dette. Jeg har ofte funnet trøst i sitatet;

Everything will be okay in the end. If its not okay, its not the end,

Og derfor heter dette bildet; Everything will be okay. Du finner det her

Kunsttrykk; Everything will be okay

 

Dersom du likte dette innlegget, må du veldig gjerne dele det. Da blir jeg superglad.
Ha en fantastisk fin dag.

Klem fra Hanne.

PS. Til alle mine danske følgere: Jeg lover å prøve komme ut av min komfortsone gjennom å lage videoer på et språk som kanskje er litt mer forståelig enn min brede, nord-norske dialekt. 😀

PPS. Har du sett at akkurat nå har jeg stort salg i nettbutikken? Helt frem til mandag 2. påskedag får du 20 % rabatt på alt. Du skriver bare inn påsketilbud i feltet som heter rabatt kode. 🙂

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.