Livet tar deg igjennom en berg- og dalbane. Du har opplevd sorger, gleder og både vært så lykkelig du aldri har vært, og så langt nede at du aldri trodde du kunne komme opp. Følelsene kommer som bølger og den ene avløser den andre. Det er ok. Selv om du noen ganger blir redd. Redd for at lykken skal forsvinne eller at du aldri kommer til å smile igjen.

Det var vanskelig å se gaven i å falle, ihvertfall når man står midt oppi det. Det er vanskelig å  se at man får noe ut av det, også selv om det ser ut som man mister. Kanskje er det noe nytt som kan vokse fram eller få plass?

Sometimes, when things are falling apart, they may actually be falling into place.

Evnen og styrken til å ta seg igjennom vanskelige ting, er fantastisk. Du vet det du også. Du har levd det og prøvd det mange ganger. Det har gjort deg sterk, modig, ærlig, sårbar og det har formet deg som person. Gjort deg bedre. Og hvis du lytter innover til din hjertestemme, vet du hvor sterk du er. Og om du faller, kommer du til å reise deg igjen.

Dette maleriet er en påminnelse om akkurat det. Du er fantastisk. Selv om du ikke tror det. Og du kan klare alt som livet gir deg. Du er vakker, god, snill og har et stort hjerte.

Maleriet kan kjøpes her:

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.