Jeg har lenge hatt lyst til å jobbe med mennesker. Selv om jeg elsker å male (som jeg også skal fortsette med) har jeg også lyst til å inspirere andre til å gå etter sine drømmer.

Jeg er jo utdannet coach, men allikevel har jeg vært litt redd for det. Jeg har vært redd for at jeg ikke er god nok, og tenkt, kan jeg virkelig hjelpe noen? Jeg vet nå at det bare er hodestemmen som snakker. Den stemmen som ikke liker forandring, og som vil holde meg trygt plassert i comfortsonen. Og jeg tror det er derfor jeg har rotet litt rundt dette året som har gått. Jeg har vært i tvil om hva jeg skulle gjøre, hva jeg skulle male og om jeg overhodet var på rett vei. Så har hjertestemmen min prøvd å hviske til meg, at jeg skal inspirere mennesker. For den viktigste ressursen jeg har, er at jeg har gått veien. Jeg vet hva som kommer opp av forskjellige frykttanker, og gamle mønstre som gjerne vil sabotere for å følge hjertet. Jeg har kjent det på kroppen, og jeg har kommet meg igjennom mange runder med opp- og nedturer.

Så derfor springer jeg nå ut i det. Jeg kommer fra januar 2018 å tilby coaching til deg som er klar til å gå etter dine drømmer. Kjenner du kriblingen i magen etter å komme i gang, selv om det også er litt skummelt?

Jeg kommer kun til å tiby pakker med 5 samtaler i første omgang, og det vil foregå på skype. Prisen vil være 4900 for alle 5 samtalene. Dersom du har noen spørsmål, må du bare sende meg en mail til: hanne@heartsofcopenhagen.com

Du kan lese mer om coachingen her: https://hannekondziella.com/coaching/

Og du tilmelder deg her: https://hannekondziella.com/produkt/drommecoaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La 2018 bli året du hopper ut i det <3

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.